• header

    Europorc B.V.

    Een partner voor nu en in de toekomst

Varken Europorc

EUROPORC B.V.

Een partner voor nu en in de toekomst

Europorc B.V. varkens im- export een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar zowel nationaal als internationaal specialiseert in de handel van biggen- slachtvarkens en zeugen.

Meedenken met de klant een serieuze benadering van het vak, goede hygiƫne en welzijn van mens en dier, innovatie dat is waar Europorc B.V. voor staat. De betrouwbaarheid, stabiliteit en sterk concurrerende prijzen kan op veel waardering van de (internationale) klanten kring rekenen en vormt de basis voor een eigentijdse dienstverlening, daar ligt de kracht van Europorc B.V.

Diensten

Europorc B.V. een partner voor de toekomst, vandaag morgen en nog vele jaren.

Varkenshandel

Voor een goede prijs en stabiele afzetmarkt is Duitsland als handelspartner niet meer weg te denken. Alle slachtgegevens worden door de slachterij direct online teruggekoppeld en bieden een goed en duidelijk inzicht aan de varkenshouderij.

varkenshandel

Slachtzeugen

Wekelijks exporteren wij slachtzeugen vanaf onze Nederlandse en/of Belgische export verzamel plaats naar Belgische en Duitse afnemers.

slachtzeugen

Biggen

Via vaste afzet kanalen in zowel binnen- als buitenland is het voor ons mogelijk om biggen wekelijks tegen concurrerende prijzen te kopen als wel te verkopen

biggen

Contact

Europorc B.V.

Munnikenhof 8
4844 PK
Terheijden

Info@europorc.nl
0031-653410386